Välkommen till Grön Interiör!

 

Grön Interiör är en inredningsbutik på nätet som tillhandahåller ekologisk inredning för sovrummet.

Våra produkter är INTE tillverkade av återanvända petroleumprodukter (plast, akryl, nylon mm) eller andra giftiga material, utan av rena naturmaterial.
För oss är det även en självklarhet att produktionen sker utan skövling och djurplågeri, och där personalen i hela produktionskedjan har bra arbetsvillkor.

Vår huvudleverantör PROLANA tillverkar våra madrasser, täcken och kuddar för hand i Tyskland. Läs mer om PROLANA här.

Grön Interiör drivs av Edura AB och grundades 2009 av Kaisa och Stefan Frank.

Vi finns med kontor och lager i den lilla byn Furudal i norra delen av Rättviks kommun. Kaisa och Stefan kommer från Stockholms innerstad. De visar att det går utmärkt att driva moderna företag även i glesbygd. ”Varför ska alla trängas i storstan, när Sverige är så stort?” var en av frågorna inför starten av företagandet för snart 20 år sedan. En annan fråga som återkommit under åren är ”Varför välja mellan miljövänligt och miljöfarligt när det kommer till bekvämlighet, design och lyx? Det går utmärkt att kombinera.”

Med företaget Edura AB där Grön Interiör ingår, har paret visat att det dels går utmärkt att driva företag i glesbygd och att det också går utmärkt att driva företag på distans. De har också visat att det går lika bra att leva ett liv fyllt av livets goda fastän man enbart väljer ekologiskt och miljövänligt.

I allt som företaget Edura och paret Frank tar sig an finns den sköna gröna tråden. Samhällsengagemang både i när och fjärran och ett öga ständigt rakt riktat mot konsekvenserna för mark, vatten och luft i all produktion och livet i stort. “Vi är gröntreprenörer”, säger Kaisa Frank.